De sleutel voor uw grafisch ontwerp

WERKWIJZE BIJ HET MAKEN VAN WEBSITES 


Misschien beschikt uw bedrijf nog niet over een website of denkt overweegt u uw huidige site te actualiseren. Dan is het goed te weten dat C&C Design websites ontwerpt die mee kunnen groeien met uw bedrijf. Voor een introductiegesprek komen wij graag naar uw bedrijf toe, zodat de sfeer van uw onderneming tot uitdrukking komt in uw website.

Als duidelijk is welke rol de site binnen uw onderneming gaat vervullen en wat uw specifieke wensen zijn, dan adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden die internet biedt voor bedrijfspresentatie.

C&C Design ontwerpt op basis van uw wensen een concept en koppelt dit terug naar u. Als de eerste opzet in grote lijnen voor akkoord wordt bevonden, dan werken in nauw overleg met u de details uit om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Vervolgens is het van belang dat u van tijd tot tijd uw website actualiseert. Dit kunt u zelf doen in het cms-systeem waar uw website in gemaakt is.

Een tip: vraagt u ook eens naar reacties van uw personeel en klanten; zo kunt u op een snelle manier te weten komen of de huidige opzet van uw website nog voldoet. Op deze manier houdt u een website die er aantrekkelijk uitziet maar vooral functioneel is.